Geest uit de wonderlamp

geestVanochtend heb ik op school deze geest geschilderd. Ik heb het uit mijn hoofd gedaan. Dat werd weer tijd, want de laatste tijd teken en schilder ik vrijwel alleen naar de natuur of van plaatjes. Ik moet ook, zonder iets voor me te zien, plaatjes uit mijn hoofd kunnen halen. Thuis gekomen heb ik toch -ik kon het niet laten-, mijzelf gefotografeerd in dezelfde pose, als de geest hierboven, met de intentie om mijn schilderwerk later te verbeteren. Yamina, de buikdanseres, met wie ik vanmiddag op school was om ons stukje voor het zomerfeest te repeteren, vond de schildering zo al leuk, dus ik laat het maar zo.

4 gedachten over “Geest uit de wonderlamp

 1. Beste Geert, Jamine is een verstandige vrouw. Wat goed is moet goed blijven. Afgelopen week heb ik twee keer contact gehad met zus Katalin. Ik verbleef in Alphen a/d Rijn om mijn fietsspieren verder te ontwikkelen. Je zus is een heel spontane meid en de ontmoeting was heel prettig en vreugdevol.
  Als je een keer tijd hebt in de LANGE, verbeter: grote vakantie, zakt dan eens samen met Pauline af naar het zuiden. Je kunt hier blijven slapen.

  Like

 2. Leuk! Buik een beetje vreemd misschien?

  Gisteren was er tijdens ons optreden een meisje dat ons “geestje” echt eng vond. Niet alleen omdat ze kon vliegen (zie you tube; theatergroep Hilaria met Fata Morgana), maar ook omdat ze het eng vond dat ze geen benen had. Kinderfantasie is soms onvoorspelbaar…..!

  _____

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.