Acaciastraat 182

Tekening die ik heb gemaakt van de voormalige Openbare Bibliotheek in de Acaciastraat. In het gebouw is nu buitenschoolse opvang, en eromheen vind je een speeltuin, een moestuin en een buurtfietsenstalling. Meer dan twintig jaar geleden, ik werkte net op de Parkiet, kreeg ik van de bibliotheek hulp bij mijn moeizame zoektocht naar boeken die de taalmethode geschikt vond om het thema van de maand in de klas te ondersteunen. Als ik de bibliotheek een overzicht zou geven van alle thema’s van de taalmethode, dan zouden zij zorgen dat bij de start van een nieuw thema een stapeltje geschikte boeken voor me klaar lag. Dat was het begin van een jarenlange fijne samenwerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.