Amsterdamse Waterleidingduinen

Naar Vogelenzang gefietst. Ik had uitgerekend dat ik uiterlijk om half vier weer op de fiets moest stappen om, zoals met Paulina afgesproken, om 6 uur thuis te zijn. Ik ging echter net iets te lang door met tekenen en bovendien kon ik, suf door al het getuur, aanvankelijk de weg naar de uitgang van het duingebied niet vinden, met als gevolg dat ik pas kwart over vier de pedalen in beweging kon zetten. Ik trapte hard door, maar was pas om kwart voor zeven weer thuis op de Kastanjestraat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.