Hoek van Holland

Met wind tegen was het hard trappen om in Hoek van Holland te komen. De pijpen van mijn korte broek waren korter dan de korte broek die ik tot nu toe aan had tijdens het fietsen. Het bovenste niet gebruinde deel van mijn dijen begon halverwege te jeuken: uitslag door de zon. Ik zal wel flink verbrand zijn. Een man en een vrouw stonden achter me te kijken hoe ik aan het tekenen was. Ik hoorde hem mompelen: “dat iemand daar het geduld voor heeft, en de tijd”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.