Tekenles

Vanmiddag geef ik tekenles aan een meisje van zeven. Wat kan ik haar leren? Ze houdt van het tekenen van dieren: katten, konijnen, vogels. Waarschijnlijk kan ze dat beter dan ik. Kinderen heel goed kijken. Zij slagen er vaak in, in al hun onbeholpenheid, veel beter de essentie van hun tekenonderwerp vast te leggen, dan ik dat kan.
Ze komt om half twee: ik heb nog twee uur de tijd om iets leuks en leerzaams te bedenken voor mijn les.

3 gedachten over “Tekenles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.