Odysseus

Vanmiddag hebben we in  theater Pierrot met groep 4 de voorstelling Odysseus van Serge Bosman gezien. De avonturen van Odysseus, de man van de duizend listen, spreken kinderen altijd enorm tot de verbeelding. Serge Bosmans voorstelling was origineel. Hij betrok de kinderen er op een leuke manier bij, hij maakte samen met hen de voorstelling.  Scan0031Het oog van Polyphemus wordt doorboord. 01odysseusSerge Bosman als Odysseus.03odysseusAmxc3xa9lie als Penelope.De slabakkende vrijers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.