Zandvoort

We hebben twee nachten in een hotel in Zandvoort geslapen.Vanuit Zandvoort hebben we uitstapjes gemaakt naar Haarlem en naar Amsterdam.00plazand2 maart In café Brinkmann aan de grote Markt in Haarlem hebben we wijn gedronken. Het liep tegen de avond. We hebben er lang gezeten, in de zon naar buiten kijkend, naar het leven op het plein. Paulina heeft haar net gekochte armband om.01plazandIk heb in Haarlem een horloge gekocht. Je ziet nog net het bandje. 04plazandHet tekenen wilde niet zo lukken.
03plazandIn de Friethoek hebben we ambachtelijk biologische frites gegeten met op het zakje een afbeelding van Joost Swarte. Haarlem is de stad van Joost Swarte; hij heeft er een theater ontworpen en hij is initiatiefnemer van de Haarlemse stripdagen. 05plazand3 maart Paulina kijkt naar het schaakspel op het Max Euweplein in Amsterdam.06plazandIn Amsterdam hebben we de film True Grit gezien. Goede film met de geweldige Jeff Bridges in de hoofdrol. Bridges kan goed tekenen, dat zag ik op zijn site.07plazand4 maart Onze tas staat klaar om ingepakt te worden. We gaan naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.