5 gedachten over “Dorpsdijk, Rhoon

 1. Geachte heer Snijders, wat een prachtig werk, wat ik na wat surfen op het internet toevallig tegenkwam! Nu heb ik een brutale vraag: vanaf de zomer hoop ik te gaan wonen in het huis wat precies midden op het schilderij staat.. Ik zou het geweldig vinden wanneer dit werk daar een plek zou mogen/kunnen krijgen: is het te koop?
  Met hartelijke groet
  Sander van der Kaaij

  Like

 2. Wat een geweldig werk, wat ik per toeval tegenkwam! Nu heb ik een brutale vraag: in het midden van dit schilderij staat het huis waar ik deze zomer hoop te gaan wonen. Ik zou het geweldig vinden als dit werk daar een plek zou mogen krijgen: is het te koop?
  Met hartelijke groet
  Sander van der Kaaij

  Like

  1. Beste Meneer Van der Kaaij, Het is een tekening die ik met viltstift en kleurpotlood heb gemaakt. U mag hem hebben. Als u mij uw adres geeft dan stuur ik hem op. Met vriendelijke groet, Geert Snijders.

   Like

   1. Dat is geweldig! Enorm veel dank! Mijn adres is Sander van der Kaaij
    Ghijseland 53
    3161 VE Rhoon
    Met hartelijke groet
    Sander van der Kaaij

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.