Broekdijkmolen, Kagerzoom

Ik zat diep in de oeverbegroeiing op de grond te tekenen toen ik achter me takken hoorde kraken. Ik riep : “Niet schrikken!” ‘’Nee hoor,” zei de vrouw die uit het struikgewas te voorschijn kwam, “ik zag uw fiets al staan. Bent u aan het schetsen? Wat leuk! Vijf jaar geleden is mijn moeder overleden. We hebben hier toen een kastanjeboompje geplant. Ik kom kijken hoe hij er bij staat. “

Een gedachte over “Broekdijkmolen, Kagerzoom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.