Huis van Paulus Potter

Woonhuis van Paulus Potter, Bierkade, Den Haag. Een man kwam bij mij kijken en liet zich lovend uit over mijn tekening. Hij ging het huis achter me in. Even later kwam hij weer naar buiten met een tekening die hij zelf had gemaakt van een boekenkast. Hij zei: ‘Ik kon het toch niet laten, je dit te laten zien. Dit is de boekenkast van Ed (achternaam ben ik vergeten), die had vroeger een boekhandel aan het Spui. Daar kwamen ook politici en zo. Ed had enorm grote oren, maar hij was zo doof als een kwartel.’ De tekening die hij liet zien was mooi en sfeervol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.