Spui, Den Haag

Spui, Den Haag. Uitzicht vanuit de koffiebar op de 5e etage van de Centrale Bibliotheek. Links van me zat een mevrouw van mijn leeftijd die enthousiast vertelde over een schilderscursus die ze onlangs gevolgd had in een voormalig klooster in Vaassen. Ze was er nog helemaal vol van en liet me op haar laptop foto’s zien van haar werk. Rechts van me zat een mevrouw die het uitzicht foeilelijk vond. Toen ik tegensputterde, zei ze dat dit uitzicht een schril contrast vormde met het uitzicht dat ze thuis had. Ze woonde in de Cevennen in Frankrijk. Ze was weer even terug in Nederland: met de trein, vliegen deed niet meer vanwege de co2 uitstoot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.