Warmoesstraat

Warmoesstraat, Haarlem. Een mevrouw tikte per ongeluk met haar fiets de voorste fiets aan en vervolgens vielen alle fietsen erachter als dominostenen om. Het was een grappig gezicht, maar die mevrouw kon er niet om lachen: ”Ik laat ze mooi liggen. Ik ben het zo zat die fietsen. Ik kom mijn eigen huis niet meer in. Ze zetten ze maar ergens neer, terwijl er overal in de stad stallingen zijn!” Terwijl zij aanstalte maakte het huis achter me binnen te gaan, begon ik de fietsen overeind te zetten, toen ze dat zag, hielp ze nog even mee.

2 gedachten over “Warmoesstraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.