2 gedachten over “Meijendel

  1. Ik heb de verklaring voor het kwijtraken van je handschoen: aan de tekening te zien was de omgeving geheimzinnig en spookachtig. Naar ik hoop hebben de “bewoners” de handschoen weer naast de boom gelegd, Kijken dus.

    Like

    1. Ik ben vandaag teruggegaan, om de omgeving van mijn tekenplek uit te kammen: handschoen niet gevonden. Op de plaats waar ik vandaag tekende merkte ik dat de wind af en toe zorgt dat spullen niet op hun plaats blijven liggen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.