Berg en Dal

Begin november kreeg ik de opdracht een tekening te maken voor een uitnodiging voor het 90-jarig bestaan van tennisvereniging Berg en Dal. Dus op een ochtend samen met mijn vrouw naar het tennispark: zij om te tennissen, ik om te tekenen. Er gebeurde echter van alles waardoor ik niet aan tekenen toe kwam: ik raakte aan de praat met iemand van vroeger, ik sneed me aan mijn tekenpapier etc. Toen mijn vrouw klaar was met tennissen, was ik nog niet klaar met tekenen. Met viltstift heb ik snel de linkerkant van de huisjes grijs gemaakt, en me voorgenomen het nog een keer over te doen. Het jubileumcomité was echter al tevreden met deze schets. De klus was dus sneller geklaard dan verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.