Viskraam Buitenhof

Het was weer vinnig koud vanmiddag. Na het tekenen ben ik naar bioscoop Buitenhof gegaan voor de film Emily. Eerst heb ik me nog laten opwarmen in het café van de bioscoop met warme chocolade melk met slagroom. De Emily in de titel van de film is Emily Brönte. Afgelopen zomer heb ik Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje gelezen. Voor de hoofdpersoon van deze roman heeft Anjet Daanje haar inspiratie gehaald uit het leven van Emily Brönte.

Terwijl ik aan het tekenen was, kwamen meeuwen vlakbij me zitten. Ze pikten met hun snavel in mijn tekenplank en wipten mijn potloden uit het bakje. Een beetje eng vond ik het wel. Toen ik een paar stappen achteruit deed, liep een meeuw respectloos over mijn tekening heen.

Toen ik nog op zoek was naar een geschikte plek om te tekenen, kwam ik op Het Plein Mark Rutte tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.