Donald Duck 70 jaar

Hoofdstraat, Noordwijk. Naar Noordwijk gefietst voor de tentoonstelling “Weekblad Donald Duck 70 jaar” in MoCA (Museum of Comic Art). Leuke tentoonstelling met o.a. origineel werk van Carl Barks, de bedenker van Duckstad. Na het museumbezoek heb ik dit getekend. Een mevrouw die naast me kwam zitten, vroeg wat ik met de tekening ging doen: ‘inlijsten?’. ‘Nee, ik maak er thuis een foto van en die zet ik op mijn blog. Soms schrijf ik er nog een verhaaltje bij.’ ‘Schrijf bij deze tekening dan maar dat je een heel aardige mevrouw hebt ontmoet.’

2 gedachten over “Donald Duck 70 jaar

  1. Wat geniet ik altijd van die mooie tekeningen van jou. Ook deze tekening is weer prachtig.

    Je hebt toch wel het adres van jouw blog aan die aardige mevrouw gegeven? 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.