Dorpsstraat, Holten

Kinderen spelen in de fontein op het plein. “Ouders kochten vroeger droge kleren voor de kinderen bij Zeeman, als ze weer verder wilden trekken”, hoor ik een man zeggen

Een echtpaar komt even bij me kijken. ‘Dat deed mijn vader ook graag,” zegt de vrouw, “na zijn pensionering kocht hij een klein ezeltje en trok hij erop uit met de fiets. De watermolen van Diepenheim, die is mooi om te tekenen!”

Met twee jongetjes heb ik een gesprek over tekenen. Ze houden ook van tekenen, maar weten vaak niet wat ze moeten tekenen. Ik geef ze het advies om na te tekenen, net als ik. Met “Nou, ik zou zeggen: lekker doorgaan!”, beëindigt één van de jongens het gesprek en ze fietsen verder.

Ik ben vergeten de windvaan te tekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.