Lange Haven, Schiedam

Via Schipluiden en Vlaardingen naar Schiedam gefietst. Terwijl ik in het centrum van Schiedam rondliep begon het te regenen. Ik wilde schuilen en iets eten en drinken bij de Hema, maar dat ging niet door. De vrouw bij wie ik koffie bestelde vroeg naar mijn QR-code, die kon ik niet laten zien, want mijn telefoon had ik niet bij me. Weer buiten bleek de regen een pauze te hebben ingelast die me in staat stelde deze tekening te maken. Terug naar Den Haag gefietst in de stromende regen, op de laan van Meerdervoort kreeg ik een lekke band, gelukkig dicht bij huis.

Een gedachte over “Lange Haven, Schiedam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.