Hemelbestormers

Vandaag het beschilderde tongewelf van de Grote Kerk in Naarden van dichtbij bekeken. Het interieur van het gebouw staat in de steigers. Op 25 meter hoogte, vlak onder het gewelf, is een houten vloer gelegd, die te bereiken is via een trap. Je kunt zo langs de 500 jaar oude schilderingen lopen. Een paar geleden was ik er met Paulina. Vanaf de grond vond ik de Bijbelse taferelen hoog boven me al prachtig. Mijn poster voor het Halloweenfeest op het Kastanjeplein heb ik dat jaar gebaseerd op de afbeelding van de hel in het gewelf.

Na het bezoek aan het tongewelf heb ik nog wat rond gefietst tussen Naarden en Huizen. Op de Eukenberg heb ik dit getekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.