Zicht op de Erasmusbrug en de Maas

Mijn eerste doel van de fietstocht van vandaag was Vlaardingen. Daar hoopte ik een droog plekje te vinden om te tekenen. Dat lukte niet, het regende steeds harder en nergens vond ik een afdakje. In arren moede ben ik richting Rotterdam gefietst. Bij MacDonald’s op de Maasboulevard moest ik wachten tot er binnen een plekje voor me was. Daar had ik geen zin in. Uiteindelijk streek ik neer in Brasserie De Swaan, die hoort bij Hotel Thon. Door een kopje koffie en fijne, rustige jaren 80 popmuziek op de achtergrond, begon ik mij ondanks mijn natte kleren, comfortabel te voelen en heb ik dit uitzicht getekend. Via Bergschenhoek, Pijnacker, Nootdorp ben ik terug naar Den Haag gefietst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.