Uit het leven van een hond

Uit de roman “Uit het leven van een hond” van Sander Kollard: “ The Thunderbirds was één van de eerste geanimeerde televisieseries en handelde over International Rescue, een organisatie die over een superieure techniek beschikte en daarmee allerlei tuig te grazen wist te nemen. De leden waren helden met rechte kaken en supermoderne outfits en daar deden de zichtbare draadjes waarmee ze werden bewogen niets aan af.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.