Meijendelloop

Vanochtend meegedaan aan de 10e Meijendelloop. Omkleden in de paardenstal bij de Pannenkoekenboerderij, de start om 8.00 uur en dan 25 km door de duinen rennen. Rond het 20 km punt nam ging ik een afslag te vroeg naar links en stuitte op een hek. Aan de andere kant van het hek zag ik de lopers. Omdat ik niet terug wilde lopen klom ik over het hek. Dat wiebelde en ik viel eraf, op mijn heup. Gelukkig kon ik verder lopen, maar het is duidelijk dat ik dit soort gekkigheid niet meer moet uithalen op mijn leeftijd. De appelgebak met slagroom na afloop in de boerderij was heerlijk.

3 gedachten over “Meijendelloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.