Lopen

 Vanochtend meegedaan aan de Kerstcross van Haagatletiek. Het ging lekker. Met het vorderen der jaren ga ik wat bedachtzamer rennen: niet meer al een dolle van start gaan en vervolgens tijden de laatste ronde instorten, nee, nu start ik rustig en tijdens het lopen beoordeel ik wat de vorm van de dag is en of het erin zit om gestaag wat lopers in te halen.
De foto hierboven is van de  10 mijl lange Meeuwen Makrelenloop van  zaterdag 19 december. Toen ik de finishlijn passeerde meende ik dat de tijdwaarneming 1 uur en 8 minuten aangaf.  Ik blij, want dat is heel snel. Mijn vermoeidheid had echter mijn gevoel voor realiteit aangetast. Mijn werkelijke tijd was 1 uur en 18 minuten. Daar ben ik ook tevreden mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.