The Big Draw

IMG_2051

Zaterdag 3 oktober heb ik meegedaan aan The Big Draw, een tekenfestival in Rotterdam. Op de foto probeer ik Salvador Dali te tekenen op een raam in  Boymans van Beuningen. In de week voor 3 oktober had ik de kinderen van groep 4, in de stijl van Salvador Dali, met stift olifanten op hoge poten laten tekenen. De buitenste viltstiftlijntjes van hun tekening maakten ze met een penseel nat zodat de inkt ging vloeien. De les had ik van tekenenenzo.blogspot.nl De resultaten waren erg mooi. Omdat ik de tekeningen van de kinderen allang mee naar huis heb meegegeven, hieronder twee langpotige olifanten van mijzelf. Boymans van Beuningen heeft ook een paar schilderijen van Salvador Dali. Die heb ik 3 oktober natuurlijk aandachtig bekeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.