Wijkmedia Atelier

P1010201 In Openbare bibliotheek Segbroek is een Wijkmedia Atelier geopend. Je kunt daar allerei film- en fotoapparatuur lenen om een filmpje over je wijk te maken. Afgelopen weekend had ik een filmcamera en laptop geleend om een filmpje te maken van ons zondagse hardloopgroepje. Op zondagochtend jog ik namelijk altijd met een aantal jeugdvrienden. Voor ons filmpje had ik dit keer een parcours uitgezet langs de beschilderde elektriciteitshuisjes in Segbroek. Ik heb mijn vrienden gefilmd terwijl ze kletsend, roddelend, hijgend en zwetend langs de huisjes rennen. Het beschilderen van de huisjes is onderdeel van de Segbroekactie van het Gemeentemuseum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.