Het verlangen is de navelstreng naar het hogere leven

Oude Kerk, Herenstraat, Rijswijk. Een man op een fiets komt even bij me kijken: “o, je bent aan het tekenen! Mooi hoor, een hobby. Zelf ben ik altijd met auto’s bezig. Verdien ik nog een aardig centje aan. Voor onderdelen ga ik altijd naar Duitsland. Veel goedkoper. Ik snap niet waarom alles in Nederland zo f*cking duur moet zijn. Ik ben 72. Merk er niks van. Vanochtend naar de sportschool geweest. Ik heb een vriendin van 36. Hoe heet je? Geert? Nou, Geert, succes met je tekening. Ik ga je ruiken! Die uitdrukking ken je wel hè.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.