Zomerfeest Kastanjeplein

Zaterdag was ik met deze poster bezig toen er gebeld werd: twee jongens van De Parkiet, of ik een karweitje voor ze had. Dat had ik niet, maar ik liet ze wel even binnen. Ze vroegen of het leuk is, om met pensioen te zijn. “leuk, maar af en toe ook wel een beetje saai”, was mijn antwoord. Ik liet ze mijn tekening voor het zomerfeest zien, en zij vertelden dat ze binnenkort van school gaan. Daar keek ik van op, omdat het zo kort geleden lijkt dat ze bij mij in groep 5 zaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.