Grenadierspoort

Grenadierspoort, Binnenhof

Voor de poort liep vroeger een slotgracht. Boven de poort zijn nog de katrollen te zien van de ophaalbrug. Toen ik hier vanmiddag kwam om te tekenen, had ik niet verwacht dat het zo druk zou zijn. De vicepremier van China was op bezoek bij Rutte. Ik stond achter een dranghek, dat steeds verder van de poort gezet werd. Dat maakte het tekenen er niet makkelijker op. De agenten lieten zich lovend uit over mijn tekening, ze kwamen steeds kijken. Eén van hen gaf mij zijn kaartje, met het verzoek een foto van de tekening op te sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.