Bodies Bodies Bodies

Paulina moest om 17.00 uur op de tennisclub zijn, omdat ik zin had om er ook even uit te gaan ging ik naar de film: Bodies Bodies Bodies van Halina Rijn in Pathé Scheveningen. Het was een horrorkomedie en een zedenschets ineen. Na de film heb ik tot de schemering viel, op de boulevard deze tekening van het Kurhaus gemaakt. Dankzij Pathé Umlimited heb ik deze zomer veel films gezien in de bioscoop, van klassiekers als Once Upon A In The West tot arthouse films als Permission To Leave, een Zuid-Koreaanse film over een politieagent die verliefd wordt op een van moord verdachte Chinese vrouw. Bijkomend voordeel: in de bioscoop is het altijd lekker koel.

2 gedachten over “Bodies Bodies Bodies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.