Denneweg, Den Haag

Vanmiddag, Denneweg, Den Haag. Een man met een lange roze sik en een Blue Tooth speaker zette zich naast me. Jaren 60 popmuziek. ‘Staat het te hard?’, vroeg hij? Ik vond van niet. Toch draaide hij het volume wat terug. ‘Welke band is dat?’, vroeg ik. ‘The Who, een liveconcert, maar ik hou van veel soorten muziek, van Glenn Miller tot psychedelische muziek. Spotify weet zich geen raad met mij.” Hij wandelde veel om af te vallen, een sportschool was niets voor hem: ’daar kom je niet vooruit’. De man met de sik vertrok. Een oosterse man met een transistorradio nam zijn plaats in. Uit de radio klonken opgewonden, Russisch sprekende stemmen. Het leek een hoorspel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.