Plaats, Den Haag

”Het is geen Van Gogh, maar toch best aardig”, zei de voorbijganger die de foto’s heeft genomen over mijn tekening. Een andere man vroeg of hij de tekening kon kopen. Zijn huis staat op de tekening. Hij wilde hem als aandenken, voor na zijn aanstaande verhuizing. Hij mocht hem van me hebben. Toen ik klaar was, heb ik de tekening bij hem langs gebracht en ben ik even koffie blijven drinken. Vanaf zijn balkon heb ik de Plaats nu ook van bovenaf gezien (zie rode pijl op de foto).

Een gedachte over “Plaats, Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.