Rode Brug, Brielle. Gisteren naar Brielle gefietst om bij een mevrouw schaaltjes op te halen die Paulina via Marktplaats had gekocht. Vanaf de pont Maassluis-Rozenburg reed ik met een ouder echtpaar op e-bikes mee. Hij was 82 en zij 76. Hij vertelde dat hij in 1998, op zijn 58ste, met pensioen was gegaan. Dan heb ik toch maar mooi 6 jaar langer doorgewerkt dan hij! Zij gingen op visite bij iemand in Hellevoetsluis. We moesten enorm omrijden omdat de Calandbrug gesloten is. Op een gegeven moment sloegen zij linksaf en ik reed rechtdoor. Had ik niet moeten doen, want pas na kilometers kwam ik erachter dat ik op weg was naar de Tweede Maasvlakte.

Toen ik de schaaltjes had opgehaald heb ik op het Toost Festival een kop koffie gedronken. Toen ik daar naar het toilet wilde werkte mijn pinpas, om 50 cent aan de toiletdames te betalen, in eerst instantie niet. Toen ik zei dat ik me schaamde voor mijn gehannes, antwoordden zij: “Dat hoeft u niet te doen meneer, we hadden u echt niet met een vol blaas laten vertrekken!”.

https://www.toostfoodtruckfestival.nl/

2 gedachten over “

  1. Kijk, dit is nu een eenvoudige manier om je pensioentijd in daden om re zetten. Vergeet niet Pauline in je uitjes te betrekken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.