Een les van het Poëziepaleis

Uit het tijdschrift Praxis haalde ik voor de kinderen van groep 5 van De Parkiet een les van het Poëziepaleis. Vrij vertaald kwam de les hier op neer: de kinderen maken een impressionistisch gedicht door eerst vijf minuten in stilte, met al hun zintuigen op scherp, over het schoolplein te lopen, om vervolgens, terug in de klas, hun impressies op poëtische wijze op te schrijven. Dit zijn twee van de resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.