Zijdesingel, Den Haag

Ik zat langs een slootkant in de Horsten een houten bruggetje te tekenen. Bijtende mieren dwongen mij te stoppen. De beestjes zaten overal, onder mijn blouse, op mijn benen, in mijn onderbroek. Het bijten deed zo’n pijn, dat ik er wanhopig van werd. Op de fiets, op weg terug naar huis kwam ik weer een beetje tot rust, toen ik de laatste mier van me af had geveegd, heb ik op de Zijdesingel dit getekend.

Een gedachte over “Zijdesingel, Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.