Met Bilderberg naar Kasteel Doorwerth

We hebben ons gisteren culinair laten verwennen in hotel Bilderberg in Oosterbeek en daarna de jaarwisseling gevierd in Kasteel Doorwerth (ook Bilderberg). Feest tot in de late uurtjes. ‘s Nachts bovenin een dubbeldekker door mistige bossen terug naar het hotel.

Wij zaten nog braaf met zijn tweeën in de in het kasteel aanwezige photo booth. Naar mate het late werd werd het steeds drukker in het kleine fotohokje. Het was leuk, mooi en sfeervol in het kasteel. Over de ophaalbrug het kasteel binnengaan, in de feestzaal kroonluchters met echte kaarsen, vanuit schilderlijsten keken eeuwenoude dames en heren toe hoe wij dansten op 21ste eeuwse muziek.

Vandaag het kasteel in het licht van een winters laagstaand zonnetje bewonderd.

We hebben de jaarwisseling gevierd in kasteel Doorwerth.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.