Docentenmiddag in het Kinderboekenmuseum

Vanmiddag met Tessa workshops voor leerkrachten gevolgd in het Kinderboekenmuseum. Aad Meinderts, de directeur, heette ons welkom met het gedicht “Domweg gelukkig in de Dapperstraat”, dat goed past bij “natuur” het thema van de Boekenweek. Hij droeg het voor uit zijn hoofd, en nodigde ons uit bij ons volgende bezoek aan het Kinderboekenmuseum ook een gedicht uit ons hoofd te kennen. Ik heb workshops gevolg van Charlotte Dematons en Stine Jensen. Van Charlotte Dematons leerden we pop-upkaarten te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.