Pensioen

ggd

Vorige maand kwam een vrouw , Katja, bij mij aan de deur met de vraag of ik een karikatuur wilde tekenen van een collega die met pensioen ging. Ik had had haar wel eens gezien hier in de buurt, maar verder kende ik haar niet. Een paar jaar geleden heb schijn ik haar dochter te hebben nagetekend op het Kastanjeplein tijdens het zomerfeest. Ik beloofde dat te doen, hier boven is het resultaat te zien. Katja was er tevreden over en vroeg of ze naast de beloning in de vorm van een boekenbon iets voor me kon doen. Ze wist blijkbaar dat ik lesgeef op de Parkiet want ze stelde voor iets te maken voor het kerstdiner op school. Dat vond ik niet nodig, maar ik heb wel gevraagd of ze mee wilde helpen de klas opruimen de laatste dag voor de kerstvakantie, want veel opruimtalent heb ik niet. Dat vond ze goed, en ik was er heel blij mee. Ze ruimde sneller en een stuk grondiger op dan ik.

2 gedachten over “Pensioen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.