3 gedachten over “Virginia Woolf

    1. Beste Oom Geert, Aan het begin van de vakantie heb ik in de bibliotheek met Suzanne een lezing bijgewoond over Mrs Dalloway van Virginia Woolf. In de vakantie heb ik een vuistdikke biografie gelezen van Sören Kierkegaard. In die biografie werd een paar keer Schopenhauer genoemd. In Wenen zag ik een Third Man-museum. Toen ik weer thuis was heb ik die film gehuurd. Ik heb die portretten inderdaad niet zo maar gekozen. Groet, neef Geert.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.