Oliebollenloop

   De kerstvakantie begon met de Meeuwen Makrelenloop, halverwege al die heerlijke vrije dagen liep ik de kerstcross en gisteren sloot ik de vakantie af met de oliebollenloop van Haagatletiek.

Mijn loopstijl heb ik aangepast: rul zand, heuvelop, tegenwind, dat gaat me de laatste maanden niet mee zo goed af, dat probeer ik ook niet meer te forceren, de kracht ontbreekt me daar toe, het zij zo, op de lange rechte verharde stukken zonder noemenswaardige wind tegen, probeer ik echter zo soepel en zo snel mogelijk te lopen.

Vandaag ga ik weer aan de slag voor school. Gisteren was ik al op weg naar school om mijn klas weer tip top te maken, maar met de school al in zicht ben ik omgedraaid en terug naar huis gegaan: ik had er nog geen zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.