Raar maar Waar – opening Kinderboekenweek op De Parkiet

opening kinderboekenweek op de Parkiet

Opening Kinderboekenweek op de Parkiet.

Kinderboekenweek moet voor mij een feest zijn. Ik ga lekkere dingen klaarmaken: pannenkoeken, frites met zelfgemaakte mayonaise…maar alles mislukt. Ik rotzooi maar wat aan. Gelukkig komt Tessa mij helpen. Zij zoekt dingen op in boeken Net heeft zij in het boek Stijn Uitvinder gelezen hoe je een dooier van het eiwit kunt scheiden. Uit dat boek heeft ze ook andere leuke truukjes die zij met mijn ingrediënten kan uithalen: een heel ei door een flessenhals krijgen, rozijnen laten dansen in water…Raar maar waar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.