Spellbound

spellboundGisteravond was ik verteller bij een voorstelling van Buikdansschool Yamina in theater Vaillant. Na de pauze was vergat ik mijn bril af te doen: een oosterse koning met een moderne bril, dat was een beetje raar. Nieuw voor mij was het werken met een headset.  Als ik niet op het podium stond moest ik mijn mond houden. Dat vergat ik wel eens, waardoor de mensen op de tribune mijn commentaar van achter de coulissen konden horen.

Ik vond het erg leuk om te doen. Ik hoop dat de danseressen ook terug kijken op een geslaagde voorstelling. De kaartverkoop kwam aanvankelijk moeizaam opgang, maar gisteravond bleek de zaal toch uitverkocht.. Helaas kon niet iedereen naar binnen.

Een gedachte over “Spellbound

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.