Strandwalfestival

Vandaag portretgetekend op mijn iPad in de kraam van http://amateurspalet.nl/ op het Strandwalfestival in Rijswijk. Ik kwam veel mensen tegen uit mijn inmiddels 18 jaar lange onderwijsverleden, onder wie: oud collega Lioba, de ouders van collega Carina, de fotograaf van het jubileumfeest van Peter-Paul mijn huidige directeur, Ronald mijn eerste directeur op de Wethouder Brederodeschool en Sylvia een collega onderwijzer van een andere school, ik zag ouders lopen van mijn eerste jaren op een Rijswijkse school (15 jaar later maar ik herkende ze nog steeds).Als laatste ging de burgemeester van Rijswijk voor me zitten. Zijn personal assistant maande me tot spoed, want de burgervader moest elders een festiviteit openen. Hij deed wel speciaal voor mijn tekening zijn ambstketen om.

   
    
    
    
    
    
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.