Nachtegaal

weekoverzicht1_0002

Afgelopen zondag was ik heel vroeg wakker. Na de zaterdagkrant te hebben gelezen besloot ik te gaan rennen, om zo de tijd te overbruggen tot het wakker worden van de rest van mijn gezin.  In de Duinen tussen Monster en Den Haag maakte een man op de fiets mij erop attent dat ik het gezang van een Nachtegaal tegemoet liep.

Toen ik in de duinen bij Den Haag het luiden van kerklokken hoorde, herinnerde ik me dat het de dag van de Eerste Heilige Communie van de kinderen uit mijn klas was. Daar moest ik als meester bij zijn. Even na negen uur kwam ik thuis, snel gedoucht en omgekleed, en hup naar de kerk. Maar ik was te vroeg, de deuren van de kerk waren nog dicht, de dienst begon een uur later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.