All together now

weekoverzicht1

Zondagavond met Rosalie naar Paul McCartney geweest in het Ziggodome. Het concert vond ik veel leuker dan ik vooraf verwacht had. Paul had er zin in, leek het, hij speelde bijna drie uur en ik vond het geweldig. Zijn muziek hoort bij mijn hele leven, vanaf mijn vroegste jeugd, toen ik luisterde naar de platen die mijn oudere broers en zussen van The Beatles kochten, tot het nummer ForFiveSeconds dat hij onlangs opnam met Rihanna en Kanye.

Gisteren geprobeerd wat van mijn enthousiasme over te brengen op de kinderen van groep 4. Daartoe wat meezingnummers van The Beatles laten horen: Octopussy’s Garden, Yello Submarine en All together now (Dat hij ook op het concert speelde). Heel de klas zong mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.