Cultuuronderwijs op zijn Haags

COH

Vandaag met vijf kinderen uit mijn groep 4 en een paar ouders met de bus naar het Theater aan het Spui. Daar moesten de kinderen voor een groot publiek vertellen over het dramaproject Dit ben ik!. Ze deden het heel goed, ook al is het alweer twee maanden geleden dat we het project afsloten.  Dit ben ik! werd uitgevoerd door mijn school De Parkiet en Theater Dakota en maakt deel uit van het overkoepelende project Cultuuronderwijs op zijn Haags.

Om, zoals ik in mijn brief aan de ouders had vermeld, rond kwart over vijf terug op school te zijn, moesten we rennen om de bus te halen. Met kinderen rennen in een druk centrum, dat is niet verstandig. Het ging gelukkig goed en we waren mooi op tijd terug op school.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.