Amateurspalet

Ik ben weer begonnen met modeltekenen bij het Amateurspalet. Voor de cursus van het afgelopen half jaar had ik me niet ingeschreven. Ik deed het al zo lang. Het werd een sleur. Was er niet iets anders waar ik me op kon richten?
Dat andere heb ik niet gevonden. Ik miste het tekenen. Op vrijdagavond voerde ik thuis niet veel uit. Dus maar weer begonnen op vrijdagavond onder leiding van Ahmad met dezelfde medecursisten -het is iets uitgedund- als toen ik er een half jaar geleden mee stopte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.