Besneeuwd bos

Vandaag heb ik een gastles gegeven in groep 3 van Tessa. De kinderen kregen de opdracht met houtskool en kneedgum een besneeuwd bos te tekenen. Op een groot vel deed ik de kinderen voor hoe ze het zouden kunnen aanpakken. Vanavond heb ik zelf de opdracht gemaakt op mijn iPad. De houtskooleffecten heb ik geprobeerd met mijn tekenapp na te bootsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.