Kerstcross

Vanochtend heb ik meegedaan aan de kerstcross van Haagatletiek. Dat doe ik elk jaar op tweede kerstdag. Een paar honderd meter voor de finish verrekte ik een spiertje in mijn dij. Voorzichtig aan nu, want over twee weken wil ik de halve marathon van Egmond lopen. Vorig jaar moest ik die ook al aan mij voorbij laten gaan, omdat ik pijn aan mijn heup had, doordat ik tijdens de oliebollencross van de Koplopers in Delft enkele keren onderuitgegaan was in de modder.
Deze kerstcross was de eerste test na een grieperig weekje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.