Ali Pasha en Kira Vassiliki (1)

Vandaag ga ik een schildering maken voor het 1001 nacht-zomerfeest op De Parkiet. Een schilderij van de 19e eeuwse schilder Paul Emil Jacobs neem ik als voorbeeld. Op het schilderij zijn Ali Pasha en zijn favoriete haremvrouw Kira Vassiliki te zien. Met behulp van mijn Brushes app heb ik er een lijntekening met ruitjespatroon van gemaakt. Het moet nu niet al te moeilijk de voorstelling over te zetten op een groot stuk spaanplaat. Als ik klaar ben met schilderen zaag ik de hoofden eruit. Daar kunnen bezoekers van ons feest hun hoofd doorheen steken voor een foto.

20140610-090607-32767518.jpg

20140610-112545-41145777.jpg
De dame zal ik een extra hemdje moeten aantrekken want dat tepeltje kan natuurlijk niet op De Parkiet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.