Ali Pasha en Kira Vassiliki (2)

Het valt niet mee, dat schilderen. Ik doe het te weinig en ik heb te weinig verstand van de werking van kleuren. Welke zijn dekkend? Welke zijn transparant? Ik weet het allemaal niet. Omdat het niet goed lukte heb ik vandaag veel langer geschilderd dan ik van plan was. Voorlopig laat ik de schildering zoals ‘ie nu is, misschien verander ik over een paar dagen wat, als ik er weer onbevangen tegenaan kijk.

DSC04363

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.